CEA MAI POPULARĂ IMAGINE de pe Facebook: Fotografia cu Barack şi Michelle Obama îmbrăţişându-se

Fotografia în care Barack Obama o îmbrăţişează pe soţia sa, Michelle, postată pe Facebook de echipa democrată cu ocazia victoriei în scrutinul prezidenţial, a devenit imaginea cea mai populară din istoria reţelei de socializare.

538 afișări
Imaginea articolului CEA MAI POPULARĂ IMAGINE de pe Facebook: Fotografia cu Barack şi Michelle Obama îmbrăţişându-se

CEA MAI POPULARĂ IMAGINE de pe Facebook: Fotografia cu Barack şi Michelle Obama îmbrăţişându-se (Imagine: Facebook)

În timp ce toţi americanii aveau ochii îndreptaţi asupra televiziunilor americane care începeau să discute despre victoria lui Barack Obama în statul decisiv Ohio, echipa preşedintelui în exerciţiu a luat lumea prin surprindere anunţând victoria pe Twitter şi Facebook.

Mesajul "încă patru ani" a fost însoţit de o fotografie. În imagine apare preşedintele, care purta o cămaşă albă, cu mânecile suflecate, îmbrăţişând-o tandru pe Michelle Obama, îmbrăcată într-o rochie în carouri albe şi roşii. Fotografia a devenit imediat foarte populară pe Internet.

Câteva ore mai târziu, Facebook anunţa: "Cu mai mult de 2,1 milioane de menţiuni «îmi place», fotografia lui Barack Obama a strâns cele mai multe menţiuni «îmi place» din toate timpurile".

Până miercuri dimineaţa, fotografia primise mai mult de 2,5 milioane de menţiuni "îmi place" şi fusese redistribuită de peste 470.000 de ori.

Fotografia a fost făcută în cadrul unui miting, pe 15 august, la Dubuque, în Iowa (centru), de către Scout Tufankjian, care lucrează pentru agenţia Polaris Image, a anunţat echipa lui Barack Obama pentru AFP.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici