Individ care încerca să comită atacuri cu bombă la supermarketuri, arestat în Statele Unite

Un bărbat din statul american Florida este acuzat că voia să comită atacuri cu bombă la supermarketuri Target din Statele Unite pentru a obţine reduceri după atentate, relatează CBS News şi Associated Press.

457 afișări
Imaginea articolului Individ care încerca să comită atacuri cu bombă la supermarketuri, arestat în Statele Unite

Individ care încerca să comită atacuri cu bombă la supermarketuri, arestat în Statele Unite

Mark Charles Barnett, în vârstă de 48 de ani, este acuzat că deţine armament în mod ilegal şi că a organizat atentate la supermarketuri Target, conform rechizitorului procurorilor din statul Florida.

Dacă va fi găsit vinovat, Mark Barnett riscă până la zece ani de închisoare.

Procurorii susţin că individul intenţiona să îi ofere 10.000 de dolari unui complice pentru a plasa cel puţin zece dispozitive explozive în magazine Target din statele New York şi Florida. Complicele a alertat autorităţile.

Se pare că planul ar fi fost obţinerea unor reduceri la marfă în cazul în care prestigiul Target ar fi scăzut după atentate.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici