Militant al reţelei teroriste Stat Islamic, arestat în Olanda: Pregătea un atac cu armă automată la Rotterdam

Un simpatizant al reţelei teroriste Stat Islamic care pregătea un atac cu armă automată a fost arestat în oraşul olandez Rotterdam, anunţă Parchetul General din Olanda, citat de site-ul agenţiei Reuters.

1264 afișări
Imaginea articolului Militant al reţelei teroriste Stat Islamic, arestat în Olanda: Pregătea un atac cu armă automată la Rotterdam

Un simpatizant al reţelei teroriste Stat Islamic, arestat în Olanda: Pregătea un atac cu armă automată la Rotterdam

Autorităţile olandeze au descins vineri în locuinţa din Rotterdam a unui islamist în vârstă de 30 de ani, găsind o armă automată de tip Kalaşnikov AK-47.

Serviciile secrete olandeze au obţinut informaţii care arată că militantul islamist pregătea comiterea unui atac cu armă automată.

"Individul este suspectat de pregătirea unui atac terorist", a transmis Parchetul General olandez.

În apartamentul suspectului a fost găsit un drapel de dimensiuni mari al reţelei teroriste sunnite Stat Islamic, care ocupă teritorii în principal în Siria şi Irak.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici