NEWS ALERT Mai multe persoane, rănite în urma unei explozii în oraşul turc Diyarbakir - FOTO/VIDEO

Mai multe persoane au fost rănite după ce o explozie a avut loc în oraşul Diyarbakir, din sud-estul Turciei, informează Reuters.

751 afișări
Imaginea articolului NEWS ALERT Mai multe persoane, rănite în urma unei explozii în oraşul turc Diyarbakir - FOTO/VIDEO

Mai multe persoane, rănite în urma unei explozii în oraşul turc Diyarbakir

Explozia a cauzat ridicarea unui nor de fum gri deasupra clădirilor din apropiere, potrivit unui martor citat de agenţia de presă britanică.

Ambulanţele au sosit la faţa locului pentru a oferi ajutor medical răniţilor, potrivit unor surse ale forţelor de securitate.

 

 

 

 

Cauza incidentului, care are loc cu câteva zile înaintea referendumului pentru extinderea puterilor executive ale preşedintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, nu este deocamdată cunoscută.

Explozia a avut loc în cartierul central, rezidenţial Baglar, unde un vehicul-capcană suspectat că ar fi aparţinut Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK) a rănit în urma exploziei mai multe persoane, în noiembrie 2016.

Diyarbakir este cel mai mare oraş din sud-estul Turciei, locul unde PKK conduce o insurgenţă de peste trei decenii pentru autonomia kurdă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici