Poliţia din Canada investighează cazul "suspect" al unui MILIARDAR şi soţiei lui găsiţi morţi în locuinţa lor

Un miliardar canadian, fondatorul unui companii farmaceutice, şi soţia lui au fost găsiţi decedaţi în locuinţa lor din Toronto în circumstanţe descrise drept "suspecte" de către poliţie, informează BBC News online.

12391 afișări
Imaginea articolului Poliţia din Canada investighează cazul "suspect" al unui MILIARDAR şi soţiei lui găsiţi morţi în locuinţa lor

Poliţia din Canada investighează cazul "suspect" al unui miliardar şi soţiei lui găsiţi decedaţi

Corpurile neînsufleţite ale celor doi au fost descoperite în subsolul locuinţei lor.

Autorităţile au oferit puţine detalii despre caz şi nu au confirmat încă identitatea celor decedaţi, însă apropiaţi şi oficiali canadieni au indicat că este vorba de Barry şi Honey Sherman.

Barry Sherman era fondatorul şi preşedintele companiei farmaceutice Apotex, un producător major de medicamente generice.

"Dragii mei prieteni Barry şi Honey Sherman au fost găsiţi morţi. Oameni minunaţi, filantropi incredibili, mari lideri în domeniul sănătăţii", a scris Eric Hoskins, ministrul sănătăţii din Ontario, pe Twitter.

"Circumstanţele morţii lor par suspecte", a declarat David Hopkinson, un oficial din cadrul poliţiei.

Potrivit revistei Forbes, Barry Sherman avea o avere personală de 3,2 miliarde de dolari.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici