Tineri francezi, inclusiv nepotul premierului Édouard Philippe, răniţi prin înjunghiere în Israel

Trei cetăţeni francezi, inclusiv nepotul premierului Édouard Philippe, au fost răniţi prin înjunghiere în staţiunea israeliană Eilat, afirmă surse citate de site-ul Ynetnews.com şi de cotidianul Le Figaro.

2018 afișări
Imaginea articolului Tineri francezi, inclusiv nepotul premierului Édouard Philippe, răniţi prin înjunghiere în Israel

Tineri francezi, inclusiv nepotul fostului premier Édouard Philippe, răniţi prin înjunghiere în Israel

Incidentul a avut pe 4 ianuarie, dar a fost anunţat public abia marţi.

Trei tineri francezi au fost atacaţi de indivizi necunoscuţi, fiind înjunghiaţi. Cei trei turişti au fost găsiţi de un poliţist israelian. Doi au răni minore, iar unul are răni de gravitate medie. Autorii atacului probabil sunt cetăţeni israelieni.

Printre victime se numără nepotul în vârstă de 25 de ani al premierului francez Édouard Philippe. Ministerul francez de Externe a confirmat informaţiile.

Cei trei cetăţeni francezi au primit îngrijiri medicale într-un spital din Eilat, iar ulterior au fost transferaţi în Franţa.

Guvernul Franţei a confirmat incidentul, fără a dezvălui identităţile victimelor.

"A fost declanşată o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor incidentului. Suspecţii au fugit imediat după agresiune", a declarat Micky Rosenfeld, purtătorul de cuvânt al Poliţiei israeliene, citat de site-ul de ştiri FranceInfo.fr.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici