Video Tren deraiat în SUA. Unele vagoane au lovit peronul unei gări Guvernator: Nu există indicii că ar fi altceva decât un accident/ Bilanţ provizoriu: 3 morţi şi 100 de răniţi - FOTO / VIDEO

Cel puţin trei persoane au murit, iar alte aproximativ 100 au fost rănite în accidentul feroviar produs joi în zona New Jersey / New York, anunţă surse citate de presa americană.

14782 afișări

UPDATE 18:50 - Guvernator: Trenul circula cu viteză mare; nu există indicii că ar fi altceva decât un accident

Trenul deraiat în zona New Jersey / New York circula cu viteză mare, afirmă guvernatorul statal, Chris Christie, precizând că în mod clar este vorba de un accident.

"În acest moment, ştim clar un lucru: trenul circula cu viteză foarte mare", a transmis prin Twitter guvernatorul statului New Jersey.

"Nu există indicii că incidentul din Hoboken este altceva decât un accident", a precizat guvernatorul.

UPDATE 17:20 Cel puţin trei morţi şi 100 de răniţi în accidentul feroviar din zona New Jersey / New York

UPDATE 16:37 Aproximativ 100 de persoane au fost rănite în accidentul feroviar produs joi în zona New Jersey / New York, anunţă surse citate de presa americană.

Accidentul a avut loc joi în Gara Hoboken din New Jersey, la limita administrativă cu statul New York.  Un tren de navetişti a deraiat, iar vagoanele au lovit peronul.

Numeroase persoane au fost rănite în accident, iar circulaţia feroviară este blocată.

Gara Hoboken se află în statul New Jersey, fiind şi la circa un kilometru de oraşul New York.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici