VIOLENŢE la frontiera cu Fâşia Gaza: Un palestinian a murit, iar sute au fost răniţi în confruntări cu armata israeliană/ Peste 10.000 de palestinieni participă la proteste

Un protestatar palestinian a murit, iar alţi peste 700 au fost răniţi, unii fiind în stare gravă, în urma confruntărilor cu armata israeliană produse vineri la frontiera dintre Fâşia Gaza şi Israel, potrivit celui mai recent bilanţ comunicat de autorităţile palestiniene.

1172 afișări
Imaginea articolului VIOLENŢE la frontiera cu Fâşia Gaza: Un palestinian a murit, iar sute au fost răniţi în confruntări cu armata israeliană/ Peste 10.000 de palestinieni participă la proteste

VIOLENŢE la frontiera cu Fâşia Gaza: Un palestinian a murit, iar sute au fost răniţi în confruntări cu armata israeliană/ Peste 10.000 de palestinieni participă la proteste

Aproximativ 10.000 de palestinieni participă la proteste, unii aruncând cu pietre şi sticle incendiare şi distrugând gardul metalic de la frontieră.

Potrivit Ministerului Sănătăţii din Fâşia Gaza, cel puţin un palestinian a murit, iar alţi 701 au fost răniţi în confruntări, unii fiind în stare gravă, după ce armata israeliană a folosit muniţie reală şi gaze lacrimogene, potrivit publicaţiei Times of Israel.

În ultimele săptămâni, la frontiera dintre Fâşia Gaza şi Israel au avut loc violenţe similare, soldate cu moartea a zeci de palestinieni şi rănirea altor sute. Armata israeliană a fost acuzată de folosirea disproporţionată a forţei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici