Vladimir Putin refuză o întrevedere cu Rex Tillerson, aflat în vizită oficială la Moscova

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, refuză o întrevedere cu secretarul de Stat american, Rex Tillerson, aflat în vizită la Moscova, o situaţie ce relevă tensiunile cu Washingtonul, amplificate după recentul atac american în Siria.

4245 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin refuză o întrevedere cu Rex Tillerson, aflat în vizită oficială la Moscova

Vladimir Putin refuză o întrevedere cu Rex Tillerson, aflat în vizită oficială la Moscova

John Kerry, predecesorul lui Rex Tillerson, a avut întrevederi frecvente cu Vladimir Putin în cursul vizitelor oficiale la Moscova. De asemenea, Vladimir Putin i-a oferit câteva audienţe lui Rex Tillerson când se afla la conducerea companiei Exxon Mobil.

Însă, acum, Kremlinul a anunţat că Vladimir Putin nu va avea nicio întrevedere cu Rex Tillerson în cursul vizitei acestuia la Moscova. "Nu am anunţat nicio întrevedere de acest fel şi, în momentul de faţă, în agenda preşedintelui nu este programată nicio astfel de întâlnire", a afirmat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Astfel, secretarul de Stat american se va întâlni doar cu omologul său direct, ministrul rus de Externe Serghei Lavrov.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici