Adolescenta cu chip de bătrână a primit o nouă înfăţişare. Boala cumplită care i-a desfigurat faţa

O adolescentă din China ce avea chipul unei persoane bătrâne din cauza unei boli cumplite, care provoacă îmbătrânirea prematură, a primit o nouă înfăţişare, relatează LadBible.

2519 afișări
Imaginea articolului Adolescenta cu chip de bătrână a primit o nouă înfăţişare. Boala cumplită care i-a desfigurat faţa

sursa FOTO: Twitter @OrphanetIT

Xiao Feng, o adolescentă în vârstă de 15 ani din Heishan, China, care suferă de o boală congenitală ce provoacă îmbătrânirea prematură, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, ce i-a oferit un nou chip, relatează LadBible.

În prezent nu există tratament pentru sindromul Hutchinson-Gilford Progeria, de care suferă adolescenta. 

Tânăra a fost nevoită să renunţe la şcoală din cauză că era batjocorită pentru înfăţişarea ei, de către ceilalţi colegi.

Adolescenta i-a scris filantropistului chinez Guo Mingyi, în vârstă de 61 de ani şi i-a cerut ajutorul. După câteva săptămâni tânăra a fost contactată de un spital din Shenyang, specializat în chirurgie plastică, care a anunţat-o că o va supune unei intervenţii estetice, gratuite.

Costul operaţiei, de 55.560 de lire, a fost suportat în proporţie de 70% de către spital, iar restul de 30% din sumă a fost achitat de către filantropistul Guo Mingyi.

Procedura chirurgicală a avut loc în trei etape şi a necesitat transplantul de piele de la alte părţi ale corpului, deoarece pielea feţei era complet lipsită de elasticitate. 

Noul chip al adolescentei de 15 ani a fost dezvăluit la trei săptămâni după operaţie în faţa unui public numeros, în cadrul unei ceremonii organizate de spital. 

Sursa FOTO: Twitter

Adolescenta a fost foarte impresionată de rezultat şi s-a declarat profund recunoscătoare personalului medical care odată cu un chip nou, i-au readus dorinţa de a trăi. 

Fata vrea să reia studiile şi are de gând să devină asistent medical sau doctor.

Mama adolescentei suferă de aceeaşi boală ca şi fiica ei, iar spitalul s-a oferit să suporte o parte din costurile operaţiei chirugicale pe care o va suporta şi ea în viitorul apropiat. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici