Secretul celor mai reuşite grătare de 1 Mai. Cinci reţete sănătoase recomandate de bucătari de top

După preparatele culinare tradiţionale de Paşti, de la drob, miel, cozonac şi ouă, minivacanţa de 1 Mai muncitoresc aduce tentaţia grătarelor. CSID propune celor pofticioşi o serie de reţete care nu sunt doar gustoase, ci şi sănătoase. dacă sunt gătite în mod corect.

975 afișări
Imaginea articolului Secretul celor mai reuşite grătare de 1 Mai. Cinci reţete sănătoase recomandate de bucătari de top

Secretul celor mai reuşite grătare de 1 Mai. Cinci reţete sănătoase recomandate de bucătari de top (Imagine: al-press.com)

1 Mai muncitoresc ne răsfăţăm mirosul şi papilele gustative cu fel şi fel de grătare înmiresmate şi colorate.

Dar, de această dată, nu ne vom referi la celebrii mititei tradiţionali care sfârâie de zor pe grătarele românilor în aceste zile libere, ci la minunăţii de preparate culinare care nu doar că arată bine şi se prepară rapid, dar care gătite corect sunt şi foarte sănătoase.

Iată top trei idei pentru grătarele de 1 Mai, în recomandarea CSID.

Bucătarul Adi Hădean este responsabil cu aceste idei de meniu de 1 mai, iar pozele şi reţetele îi aparţin în totalitate.

- Antricot de viţel. Lăsat două ceasuri la temperatura camerei, pus pe grătarul fierbinte, fript 4 minute pe fiecare parte, prăfuit cu sare şi piper la urmă.

- Ceafă, bucată întreagă, tăvălită prin mirodenii uscate zdrobite, coaptă încet pe grătar, două ore şi jumătate, rotită mereu.

- Ardei copţi, umpluţi cu mozzarella.

Mai multe reţete pot fi găsite AICI.

 

 

Iată top trei idei pentru grătarele de 1 Mai, în recomandarea CSID

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici