Video Lanţ uman în jurul Parlamentului, în timpul moţiunii. Ludovic Orban, alături de manifestanţii PNL care strigă: Demisia, Justiţie, nu corupţie, Dragnea, nu uita, ţara nu-i moşia ta/ Şoferii s-au solidarizat şi claxonează - VIDEO

PNL organizează în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură un lanţ uman în jurul Parlamentului şi i-a invitat pe cei nemulţumiţi de politicile economice ale Guvernului şi de preconizatele modificări din justiţie să se alăture manifestaţiei. UPDATE: Şoferii care trec cu maşinile pe lângă protestul din jurul Palatului Parlamentului claxonează în semn de solidaritate.

1262 afișări

La ora transmiterii ştirii, peste două mii de oameni manifestează în jurul Palatului Parlamentului, organizatorii susţinând însă că numărul acestora ar fi mai mare.

Printre cei care se află în faţa Casei Poporului se numără şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, dar şi preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi. Acesta din urmă a chemat la un moment dat o limuzină, ca să-şi pună paltonul.

Protestatarii au pancarte cu mesaje precum "Justiţie, nu corupţie", "Dragnea, te aşteaptă DNA", "Dragnea, nu uita, ţara nu-i moşia ta", "PSDragnea: În campanie mumă, la putere ciumă".

Liberalii au anunţat că s-au consultat în ultimele zile cu reprezentanţi ai sindicatelor şi patronatelor şi cu organizaţii neguvernamentale civice pe tema ”modului dezastruos” în care PSD conduce ţara. ”PNL luptă cu toate armele constituţionale pentru a opri distrugerea economiei şi subordonarea instituţiilor democratice independente de către guvernarea PSDragnea. Pentru aceasta e nevoie de susţinerea cetaţenilor care pot şi trebuie să-şi exprime public nemulţumirile şi să ceară parlamentarilor să voteze moţiunea de cenzură iniţiată de PNL”, precizează sursa citată.

Aleşii PSD au părăsit joi sala de plen, acolo unde urmează să fie dezbătută şi votată moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Tudose, în timp ce aleşii ALDE se află în sală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici