Video DECLARAŢIA ZILEI Sorin Grindeanu, întrebat ce i-a lipsit ca să reziste în funcţia de premier: Pupincurismul!

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost întrebat, vineri, într-un interviu acordat MEDIAFAX, ce crede că i-a lipsit ca să reziste în funcţia de prim-ministru, el răspunzând: „Pe scurt, pupincurismul!”.

2015 afișări

Grindeanu a lansat, totodată, o serie de atacuri la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, despre care a spus că va avea aceeaşi atitudine pe care a avut-o în cazul Cabinetului său şi în ceea ce priveşte Guvernul Tudose.

„Dacă (premierul Tudose, n.r.) nu va rezista tentaţiilor de a deschide porţile finanţărilor de la ministerul Dezvoltării, de exemplu, către anumite proiecte, undeva prin toamnă situaţia e posibil să nu fie foarte roz din punct de vedere economic. Iar domnul Dragnea va spune: <<Eu? E treaba Guvernului. Nu e bun, să-l schimbăm!>>”, a arătat Grindeanu.

Fostul premier Sorin Grindeanu a anunţat, vineri, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că a început să creioneze, împreună cu alţi colegi, un proiect intern pentru PSD, pe care îl va supune dezbaterii interne în această vară, scopul fiind acela de a stopa „dezastrul” spre care merge PSD. El a acuzat faptul că statutul PSD nu se mai respectă, el arătând că de un an şi jumătate nu se mai reuneşte BPN, iar singura structură care funcţionează, dar ca un „pluton de execuţie”, este CExN. În privinţa situaţiei create după demiterea sa, Grindeanu a avertizat că Tudorel Toader că este altă persoană decât cea pe care a propus-o şi că aşteaptă cu interes să vadă proiectul cu care va veni pentru modificarea codurilor.

CITEŞTE MAI MULTE despre INTERVIUL acordat Mediafax

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici