Video Scandal la sediul PSD: UPDATE: Patru protestatari, duşi la Secţia 5 / Un manifestant s-a urcat în copac - VIDEO

Scandal în faţa sediului PSD între protestatari, după ce mai mulţi membri ai Federaţiei Naţionale a Revoluţionarilor au mers în faţa partidului cerând jandarmilor să îi mute pe cei 10 protestatari aflaţi acolo, motivând că aceştia nu au autorizaţie.

9926 afișări

UPDATE 15:20 Patru persoane au fost duse la Secţia 5 de Poliţie din Bucureşti, pentru a fi legitimaţi şi sancţionaţi, după ce au fost implicaţi într-un scandal în faţa sediului PSD, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

"Activitatea de protest a celor 10 persoane nu respectă condiţiile legale ( declarare şi avizare). În locul respectiv era avizată o altă activitate de protest a cărei organizator nu a fost de acord cu prezenţa acestora şi a solicitat îndepărtarea lor din zonă. Persoanele tulburau ordinea publică având mai multe obiecte de amplificare a sunetului (boxe , microfon). Patru persoane au fost conduse la secţia de poliţie în vederea sancţionării (persoanele care săvârşesc fapte contravenţionale care prin natura lor tulbură liniştea şi ordinea publică sunt îndepărtate din zona)", precizează Jandarmeria Capitalei.

Mai mulţi membri ai Federaţiei Naţionale a Revoluţionarilor au mers în faţa partidului cerând jandarmilor să îi mute pe cei 10 protestatari aflaţi acolo, motivând că aceştia nu au autorizaţie.

Cei 10 protestatari, care purtau pancarte împotriva liderilor PSD, au venit la sediul partidului la ora începerii şedinţei Consiliului Naţional PSD, în jurul orei 14.00.

Printre ei şi fostul jurnalist Mălin Bot, care transmitea mesaje membrilor PSD, ce intrau în clădire, cu ajutorul unui sistem audio portabil.

 

La un moment dat, în faţa sediului PSD au apărut jandarmii, care i-au legitimat, dar şi câţiva membri ai Federaţiei Naţionale a Revoluţionarilor care spun că ei au autorizaţie de protest încă din 1 ianuarie în această zonă.

"Nu am de ce să tac. Te-am întrebat frumos. ca simplu cetăţean nu poţi dialoga? Primeşti vreun ban de undeva? Federaţia Naţională a Revoluţionarilor are autorizaţie de protest în faţa sediului PSD. Rugăm pe cei care nu au autorizaţie să protesteze în altă parte, în niciun caz aici unde noi avem autorizaţie începând din 1 ianuarie", a spus unul dintre membri federaţiei către un protestatar.

În întreg scandalul iscat, unul dintre protestatarii veniţi pentru legile justiţiei s-a urcat într-un copac în semn de protest că jandarmii vor să îl ridice şi să îl ducă la secţie pe Mălin Bot.

În cele din urmă, forţele de ordine l-au condus la secţie atât pe fostul jurnalist, cât şi pe o a doua persoană aflată în faţa sediului PSD.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici