Video 16.000 de lei pentru o lămâie. Gestul care l-a costat scump pe un român

  • Un bărbat din Drobeta Turnu Severin a primit o amendă de 15 mii lei pentru că a ieşit noaptea să cumpere o lămâie
  • În Mehedinţi, poliţiştii au dat amenzi de peste 5 milioane lei celor care au încălcat ordonanţele militare
  • La Drobeta Turnu Severin, cine nu plăteşte amenda munceşte în folosul comunităţii
4013 afișări

Aproape de miezul nopţii, bărbatul din imagini a mers la un magazin din Drobeta Turnu Severin să ia o lămâie. N-a avut bani să o plătească, aşa că vânzătoarea a refuzat să-i dea lămâia. Supărat, omul a scuipat-o pe angajata magazinului. Gestul l-a costat scump de tot.  

Andreea Rădoi – prutător de cuvânt IPJ Mehedinţi: “Poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului care a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de o mie de lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 şi cu 15 mii de lei pentru încălcarea normelor privind restricţionarea circulaţiei “

Aproape două mii de oameni din Mehedinţi au fost amendaţi, până acum, pentru încălcarea ordonanţelor militare. La Drobeta Turnu Severin, 111 persoane au plătit deja amenzile. Cei care nu plătesc vor face muncă în folosul comunităţii, spune primarul oraşului.

Marius Screciu, primar Drobeta Turnu Severin: “Se urmăreşte timp de cinci ani toate veniturile persoanelor respective şi în ultim moment se ajunge la zile de muncă în folosul comunităţii”

Valoarea amenzilor date de poliţiştii din Mehedinţi, pentru nerespectarea ordonanţelor militare, depăşeşte cinci milioane de lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici