Video Bistriţa-Năsăud. Un copil mort şi patru persoane rănite, în urma unui accident produs de un şofer beat

Un copil de cinci ani a murit şi alte patru persoane au fost rănite, miercuri, după ce maşina în care se aflau, condusă de un şofer băut. s-a răsturnat în localitatea Chiuza, judeţul Bistriţa-Năsăud. Şoferul era tatăl copilului decedat.

4181 afișări

Mai multe echipaje de salvare au intervenit localitatea Chiuza la un accident rutier.

O maşină în care se aflau persoane, între care doi copii s-a răsturnat.

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, unul dintre copii, în vârstă de 5 ani, a murit.

„Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul băieţelului în vârstă de 5 ani nu a răspuns protocolului de resuscitare aplicat, astfel că a fost declarat decesul acestuia la locul accidentului”, au transmis reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

Ceilalţi patru pasageri sunt conştienţi şi vor fi transportaţi la spital pentru investigaţii medicale şi îngrijiri de specialitate.

Conform primelor date ale poliţiştilor, un şofer în vârstă de 30 de ani, băut, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi, într-o curbă, s-a răsturnat.

„Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 1.43mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunţă Poliţia Bistriţa-Năsăud.

Pe numele şoferului, tatăl copilului decedat, a fost întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici