Încă un accident în Ungaria: Două autoturisme înmatriculate în ţara noastră, implicate. MAE: Un român a murit

Un nou accident cu români a avut loc, joi, în apropiere de Budapesta, în care au fost implicate două autoturisme înmatriculate în ţara noastră. Conform datelor preliminare transmise de MAE, şoferul uneia dintre maşini, cetăţean român, a decedat.

5861 afișări
Imaginea articolului Încă un accident în Ungaria: Două autoturisme înmatriculate în ţara noastră, implicate. MAE: Un român a murit

BREAKING | Încă un accident în Ungaria: Două autoturisme înmatriculate în ţara noastră, implicate. MAE: Un român a murit

Accidentul, în care au fost implicate două autoturisme înmatriculate în România, a avut loc joi, în apropierea oraşului Budapesta din Ungaria.

"Conform datelor preliminare obţinute de reprezentanţii misiunii diplomatice, în urma accidentului, şoferul unuia dintre autoturisme, cetăţean român, a decedat. O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat, în regim de urgenţă, la locul accidentului pentru a acorda asistenţă consulară. Ambasada României la Budapesta monitorizează cu prioritate situaţia şi menţine legătura cu autorităţile locale", a precizat Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Accidentul de joi vine după ce, marţi seara, nouă români au murit, în urma coliziunii între un microbuz înmatriculat în România şi un camion, în zona Cegledbercel, Ungaria. Victimele accidentului din Ungaria se întorceau din Slovenia, unde munceau în agricultură. Şoferul microbuzului implicat în accident, transmitea live pe Facebook în momentul impactului, potrivit unei înregistrări apărute pe reţelele de socializare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici