Video Dacă ai mulţi prieteni şi vrei să te vezi cu toţi la bere, patronii teraselor îţi oferă soluţii

  • În Braşov, terasele s-au extins pe străduţe, în jurul restaurantelor, dar tot sunt în deficit de locuri pentru turişti
  • Managerul unui restaurant a făcut separeu pentru grupuri, în aer liber, delimitat de copaci
978 afișări

Zoltan şi-a scos prietenii la vin, dar le-a cerut ospătarilor să îi ţină departe de el. Ca să nu se întindă peste mese şi să ciocnească paharele şi-au gasit propriul mod de a închina.

Socializarea cu distanţare e noua realitate pentru clienţi, dar şi proprietari de localuri. 

Ioana Manea, managerul unui restaurant din Braşov, uneşte pentru tine şi prietenii tăi mesele, dar va trebui să păstrezi un loc liber între scaune. O altă variantă este să te grupeze alături de prieteni, maxim 4 la o masă, într-o zonă mai ferită. Important este să faci rezervare din timp şi să anunţi numărul persoanelor cu care vrei să ieşi. 

ZOLTAN, client: Uite aşa, du-te cât mai departe, Covidule. Trebuie să facem rezervări cu o zi înainte, cu două zile înainte. Cât mai distanţaţi social că oricum ne certăm în continuu. Bem împreună, suntem împreună, dar suntem separaţi

IOANA MANEA, manager restaurant: În partea din spate am ales să punem mesele mai mari pentru familii care au 4, 5 copii şi să fie cât mai protejaţi şi copiii faţă de restul lumii, în zona aceea verde. Putem apropia mesele, dar cu un scaun între cele două persoane, un scaun liber, un scaun ocupat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici