Video INCENDIUL din Bamboo.Turist italian: Eram afară şi am văzut flăcări mari. Mi-am pierdut şi documentele

Mai multe persoane au fost audiate, sâmbătă, la sediul Poliţiei Capitalei, în dosarul deschis în urma incendiului din Bamboo, printre aceştia fiind şi un turist italian care a povestit cum a scăpat din incendiu. Bărbatul spune că şi-a pierdul actele în incendiu.

1571 afișări

"Nu îmi amintesc prea multe, dar eram afară şi am văzut flăcări mari. Cât am fost înăuntru, am văzut mulţi oameni tuşind. Mi-am pierdut şi documentele, iar în două zile trebuie să mă întorc în Italia. Suntem turişti. Ieri a fost prima noastră zi în Bucureşti. Avem prieteni care au fost în Bucureşti acum doi ani şi care ne-au spus să mergem în Bamboo. De dimineaţă am fost acolo din nou după acte, dar poliţia nu ne-a lăsat să intrăm. Au spus că este închis pentru că focul nu a fost încă stins", spune Francesco, turist italian.

Bărbatul a fost audiat de procurori în dosarul de distrugere din culpă deschis în urma incendiului.

42 de persoane au ajuns la spital în urma incendiului, în prezent fiind internaţi cinci oameni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici