O garnitură care transporta huilă a fost atacată de hoţi. Un agent de pază a ajuns la spital

Un agent de pază care păzea o garnitură de huilă ce traversa Colonia de Jos a municipiului Vulcan a ajuns, miercuri, la spital, după ce a fost lovit în cap cu o lopată de către hoţii de cărbune care au atacat vagoanele cu huilă, paznicii fiind nevoiţi să tragă 14 focuri de armă pentru a alunga hoţii.

763 afișări
Imaginea articolului O garnitură care transporta huilă a fost atacată de hoţi. Un agent de pază a ajuns la spital

O garnitură care transporta huilă a fost atacată de hoţi. Un agent de pază a ajuns la spital

Un agent de pază din echipa care însoţeşte garnitura de huilă aparţinând Complexului Energetic Hunedoara, pe traseul cuprins între municipiul Vulcan şi Preparaţia Coroieşti, a fost agresat şi a ajuns la urgenţa Spitalului Municipal Vulcan, cu capul spart, după ce a fost lovit cu o lopată de unul dintre hoţii de cărbune care au atacat vagoanele cu huilă.

”Avem o echipă de gardare care însoţeşte vagoanele cu huilă. Miercuri, echipa a fost atacată, în Vulcan, de vreo 30 de oameni, iar la unul dintre agenţi i-au dat cu lopata în cap”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Aurel Uilăcan, reprezentant al firmei care asigură paza vagoanelor de huilă.

Potrivit sursei citate, agentul de pază lovit a fost dus la spital.

”Victima este la urgenţă. Are un traumatism cranian, o plagă contuză fronto-parietală şi o leziune la nivelul cotului. Va fi trimis la Spitalul de Urgenţă Petroşani pentru a i se face un examen tomograf”, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, managerulul Spitalului Municipal Vulcan, Cătălin Popa.

Reprezentanţii firmei de pază susţin că paznicii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de avertisment pentru a alunga hoţii.

”S-au tras 14 cartuşe, toate reprezentând focuri de avertizare”, a spus reprezentantul firmei de pază.

Potrivit sursei citate, au mai existat ciocniri între hoţii de cărbune şi agenţii de pază, însă niciuna nu a fost atât de violentă.

Reprezentanţii IPJ Hunedoara susţin că investighează incidentul, până la ora transmiterii acestei ştiri la sediul IPJ Hunedoara neajungând nicio informare de la Poliţia Vulcan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici