Video Partenera de viaţă a lui Dan Condrea, la IML pentru proceduri privind identificarea cadavrului - VIDEO

Partenerea de viaţă a patronului Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, a ajuns luni, la sediul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru procedurile privind identificarea cadavrului, autopsia fiind finalizată.

4790 afișări

Uliana Ochinciuc, partenera de viaţă a lui Dan Condrea, a ajuns luni la sediul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru identificarea persoanei decedate şi pentru a participa la întocmirea documentelor privind ridicarea cadavrului.

Autopsia în cazul lui Dan Condrea a fost finalizată urmând ca documentele să fie trimise procurorilor. Procurorii au cerut şi o analiză ADN, pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea, test care va fi făcut la Institutul de Medicină Legală Bucureşti, la cererea serviciului judeţean, şi va fi gata în cel puţin două zile, precizează surse IML.
Poliţiştii au reluat, luni dimineaţă, cercetarea la faţa locului după ce le-au întrerupt duminică seară.

Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a declarat, luni dimineaţă, că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi urmat să fie audiat luni în dosarul privind dezinfectanţii diluaţi şi că "s-ar fi întâmplat mai multe lucruri", informaţii pe care Dan Condrea le-ar fi ştiut.

"În ultimele cateva zile organele judiciare, sub coordonarea procurorilor, au ridicat mai multe documente, contracte de vânzare-cumpărare încheiate de fimă cu spitalele din Bucureşti şi din împrejurimi. Astăzi se putea evalua şi se va evalua care este prejudiciul în acest caz. Era imineantă chemarea celui în cauză pentru a i se aduce la cunoştinţă învinuirea. Se puteau lua măsuri preventive. Există indicii că astăzi urma să fie audiat şi se puteau întâmpla mai multe lucruri. Cei implicaţi în cauze ştiu întotdeauna ce urmează să se întâmple", a declarat Procurorul General al României, Augustin Lazăr la sediul Parchetului General.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că datele preliminare ale anchetei privind accidentul în urma căruia omul de afaceri Dan Condrea a decedat ar arăta că este vorba despre o sinucidere. Dosarul privind accidentul patronului Hexi Pharma va fi preluat, luni, de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Parchetul General a anunţat că, după preluarea dosarului privind accidentul în urma căruia ar fi murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, se va dispune efectuarea unei "expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii şi a împrejurărilor producerii accidentului".

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus, luni, preluarea de către Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, a dosarului privind accidentul rutier de duminică seara, în urma căruia ar fi decedat Dan Condrea, patronul Hexi Pharma.

"În cauză s-a dispus efectuarea necropsiei, urmând a se dispune efectuarea unei expertize tehnice auto pentru stabilirea dinamicii şi a împrejurărilor producerii accidentului, autoturismul fiind ridicat şi transportat la sediul organelor de poliţie în vederea efectuării de cercetări", a anunţat Biroul de Presă al Parchetului General, printr-un comunicat de presă.

Procurorii au făcut bilanţul investigaţiilor făcute până în prezent în dosar, precizând că duminică seara a fost făcută cercetarea la faţa locului, procedură care a fost reluată luni dimineaţa. De asemenea, anchetatorii menţionează că au fost audiaţi doi martori oculari şi că, din primele verificări rezultă că "la data de 22 mai 2016, ora 18:30, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Buftea către Corbeanca, conducătorul auto a ieşit în afara carosabilului, izbindu-se violent de copacii de pe marginea drumului".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici