Video Politică şi TENIS! Susţinătorii PSD se uită la meciul Simonei Halep în Piaţa Victoriei

Susţinătorii PSD, care au ajuns deja în Piaţa Victoriei, pot viziona meciul Simonei Halep de la Roland Garros, care este difuzat pe monitoarele amplasate pe scena din faţa guvernului. Zeci de autorcare cu manifestanţi din toată ţara au ajuns în Capitală.

1414 afișări

Mii de susţinători PSD care au ajuns deja în Piaţa Victoriei se uită la meciul Simonei Halep, care joacă, pentru a treia oară în finala de la Roland Garros.

Organizatorii mitingului PSD difuzează meciul pe monitoarele amplasate în faţa guvernului.

Primele autocare cu manifestanţi au sosit în Capitală, cu oprirea pe B-dul Kiseleff unde sunt coborâţi membrii de partid. În acelaşi timp, organizatorii îşi împart sarcinile în Piaţa Victoriei pentru a-i ghida cât mai bine pe colegii lor din judeţe, îmbrăcaţi conform indicaţiilor de la centru în alb, pentru a simboliza puritatea şi a mima o adunare neutră, nu una roşie, în culoarea predominantă a partidului.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici