Video Protest în Piaţa Victoriei. Reacţia protestatarilor după aflarea deciziei de condamnare a lui Liviu Dragnea/ Traficul rutier, deviat | GALERIE FOTO, VIDEO

Aproximativ două mii de oameni protestează, la ora transmiterii ştirii, în Piaţa Victoriei din Capitală, manifestanţii solicitând demisia premierului Viorica Dăncilă şi a liderului PSD, Liviu Dragnea.

16679 afișări

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO 

Traficul rutier a fost deviat de la Bulevradul Arhitect Ion Mincu/Kiseleff până la Piaţa Victoriei şi de la Charles de Gaulle până la Piaţa Victoriei, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

"Liviu Dragnea merita 7 ani cu executare, asa cum au vrut procurorii, nu doar 3 ani. Dar acum să nu-l facem pe el responsabil pentru toate relele din această ţară, deşi nu este străin de aceste rele. Voi protesta mereu faţă de neregulile din România. Sunt foarte nemulţumită de ce se întâmplă, de situaţia pensiilor, de sănătate în timp ce ei îşi fac tot felul de drepturi viagere, iar noi rămânem de căruţa", a declarat, pentru MEDIAFAX, Veronica Socol.

"Am venit să-mi exercit un drept democratic, de a protesta pentru că ţara a ajuns într-un punct critic. Dacă nu ne trezim acum, nu vom mai avea cale de întoarcere. Îmi doresc să fie un protest paşnic şi să nu se ajungă la violenţe. Aseară, Jandarmeria a primit ordin de sus ca să provoace şi să fie violenţă. Sper să nu se ajungă la evenimente ca în 1989", a declarat, pentru MEDIAFAX, Sergiu Cazacu.

"Sentinţa primită de Liviu Dragnea este un mic pas înainte pentru democraţie şi pentru normalitate care ne dă speranţă. Mai avem mult de lucru, asta pentru că toate acţiunile Parlamentului sunt pentru apărarea penalilor. Trebuie să ne exercităm cu toţii drepturile de a protesta, pentru că altfel politicienii vor crede că nu ne pasă, ceea ce poate duce la înlocuirea democraţiei cu un sistem dictatorial", a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandra Vişan.

Protestatarii adunaţi, joi seară, în Piaţa Victoriei au aplaudat decizia instanţei supreme de condamnare a lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman. 

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici