Video Protest la Palatul Cotroceni. Câteva sute de persoane cer demisia preşedintelui Klaus Ioahnnis / Pancartă: „Iohannis, tu nici nu ştii că eşti pus de SRI”

Aproximativ 300 de persoane protestează, la ora transmiterii ştirii, în faţa Palatului Cotroceni, manifetanţii solicitând demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

3598 afișări

Protestatarii au venit cu pancarte pe care scrie „Iohannis, tu nici nu ştii că eşti pus de SRI” şi îi solicită şefului statului să respecte Constituţia şi decizia Curţii Constituţionale.

„Sa iasă afara trădătorul ca să discute cu noi. Nu aşa trebuie să fie un preşedinte de ţară, a adus numai probleme. Nu mai vrem un aşa preşedinte care nu vrea să aplice legea şi să respecte Constituţia. Şi dacă el ca preşedinte nu face asta, de ce noi ca şi cetăţeni să facem?”, a spus un protestatar.

„Ne deranjează că minte. Dânsul spune că nu vrea penali, însă el a avut vreo şase case. A minţit şi singur a făcut şmecherii. (...) El ce crede că suntem copii educaţi de el la şcoală? Noi suntem un popor, iar poporul trebuie respectat”, a spus un alt manifestant.

„Am fost obligat să ies, obligat să cer drepturile pentru popor dacă el, ca preşedinte, nu respectă Constituţia. (...) Îi cer ca dacă nu are puterea sa plece, măcar sa aibă curajul să respecte Biblia ţării, adică Constituţia”, a mai declarat un protestatar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici