Video Un autocar cu 60 de persoane din Ucraina s-a răsturnat în Constanţa. Trei copii au ajuns la spital

Un autocar cu 60 de persoane din Ucraina s-a răsturnat în localitatea Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, iar trei copii au fost răniţi şi transportaţi la spital.

898 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean din Constanţa, dr. Claudia Tatarici, autocarul răsturnat a fost găsit de un echipaj SAJ care merea spre un caz.

În autocar se aflau 60 de persoane din Ucraina.

În urma răsturnării, au fost rănite trei fetiţe de 10, 14 şi 13 ani. Acestea au ajuns la spital.

Potrivit autorităţilor, în autocar se aflau 49 de copii si 11 adulţi, iar la locul incidentului au fost trimise trei ambulanţe SMURD şi 10 ale serviciului de Ambulanţă, plus două autospeciale transport personal şi victime multiple şi echipaje de descarcerare, dar fără să fie necesară intervenţia acestora din urmă.

Ceilalţi pasageri au fost transportaţi la Casa de Cultură din Mihail Kogălniceanu.

Poliţiştii spun că accidentul s-a produs din cauza şoferului, un cetăţean ucrainean de 52 de ani, care din cauza neatenţiei a pierdut controlul volanului, iar autocarul a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat în partea dreaptă. În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Autocarul venea din Bulgaria şi se deplasa către Ucraina.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici