Florin Mergea şi Horia Tecău, eliminaţi în semifinalele turneului de la Washington

Jucătorii de tenis Florin Mergea şi Horia Tecău, favoriţii numărul trei ai turneului de la Washington, au pierdut, sâmbătă, scor 2-6, 2-6, partida disputată împotriva perechii Daniel Nestor/Roger Vasselin, şi au fost eliminaţi în semifinalele competiţiei dotate cu premii totale de 1.629.475 dolari.

162 afișări
Imaginea articolului Florin Mergea şi Horia Tecău, eliminaţi în semifinalele turneului de la Washington

Florin Mergea şi Horia Tecău, eliminaţi în semifinalele turneului de la Washington

După o victorie facilă, scor 6-1, 6-4, obţinută în faţa "dublului" format din Oliver Marach/Fabrice Martin, perechea română a capitulat în penultimul act al competiţiei din capitala Stetelor Unite ale Americii.

Accederea în semifinalele probei de dublu la competiţia americană, dotată cu premii totate de 1.629.475 dolari, a asigurat un premiu de 25.340 de dolari şi 180 de puncte ATP.

Florin Mergea şi Horia Tecău, ambii 31 de ani, vor forma o echipă şi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, competiţie desfăşurată în perioada 5-21 august, unde speră să cucerească o medalie pentru România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici