#TrebuieSaRepornimBusinessul  Video Afacerile revin la viaţă în Capitală. Se redeschid primele cafenele

  • Bucureşti, cafenelele şi vinăriile încep să se redeschidă
  • O cafenea s-a deschis în regim de takeaway
  • Afacerile cu vinuri sunt la mare căutare, o sticlă poate ajunge chiar la 2.000 lei
10858 afișări

Veşti bune pentru iubitorii de cafea şi vin: afacerile din industrie revin la viaţă, chiar în plină criză. După două luni de inactivitate, unii antreprenori şi-au luat inima în dinţi şi au repornit motoarele.

Pentru a supravieţui acestei crize fondatoarea unei cafenele a găsit soluţii.

Anca Ungureanu, cofondatoare cafenea: Am căpătat puţin curaj. Am fost cu toţii într-o stare blocată, de panică, de frică, neştiind cum să abordăm această criză. Servirea se face strict la geam. Am luat comenzile la telefon şi pe platforma de Facebook.

Gloria Apostol, manager cafenea: Sincer, abia aşteptam să venim să facem măcar o cafea. Noi ne dorim foarte tare să venim în continuare la muncă.

Dacă vă gândiţi să beţi un vin bun, se poate comanda totul on-line. Sugestiile vin de la Ionuţ Moroianu, somelier şi manager la un magazine de vinuri.

Ionuţ Moroianu, Wine Manager: Ne-a lovit putin mai serios. A trebuit să schimbăm totul din mers. Ne-am mutat puţin mai agresiv în mediul online. Preţurile sunt pentru toate buzunarele. Cea mai ieftină sticlă  costă 25 lei şi poate ajunge până la 2.000 lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici