Video METEO #azi 10 septembrie 2019: Vremea rămâne în continuare caldă/ Ploi şi descărcări electrice în anumite regiuni

Astăzi vremea va fi frumoasă, cu cer mai mult senin. În vestul şi nord-vestul ţării sunt posibile ploi slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sud-estul ţării, anunţă ANM.

692 afișări

ROMÂNIA, MARŢI

VREME FRUMOASĂ, PLOI ÎN VEST ŞI NORD-VEST

Astăzi vremea va fi frumoasă,cu cer mai mult senin. În vestul şi nord-vestul ţării sunt posibile ploi slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în sud-estul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 30 de grade.

La noapte cerul va fi mai mult senin, cu înnorări trecătoare la munte, în vestul şi nord-vestul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 6 şi 19 grade, cu cele mai mici valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiţii de ceaţă.

BUCUREŞTI

VREME CALDĂ, VÂNT SLAB

Astăzi în Bucureşti meteorologii anunţă vreme frumoasă, cu cer senin şi temperaturi maxime de 27 de grade. Zilele următoare vremea rămâne în continuare caldă, cu temperaturi maxime de 28 de grade şi vânt slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi de 12 grade, cu cele mai scăzute valori în zona preorăşenească.

LITORAL

VREME FRUMOASĂ, CER SENIN

Pe litoral vremea va fi frumoasă, cu cer senin şi temperaturi maxime  de 27 de grade. Noaptea vântul poate avea unele intensificări temporare, iar temperaturile minime vor atinge valori de 20 de grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

 VREME FRUMOASĂ, CER VARIABIL

În următoarele zile vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări la munte, unde sunt posibile ploi slabe.Temperaturile maxime vor fi de 31 de grade, iar cele minime de 8 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici