Video Meteo #azi 22 iulie: Vreme caniculară/ FURTUNI puternice în aproape toată ţara

Vremea se menţine şi azi foarte caldă, caniculară în Câmpia Română şi Dobrogea, unde şi disconfortul termic va fi accentuat. În a doua parte a zilei, mai întâi în nord , centru şi la munte se vor înregistra furtuni puternice, informează ANM.

1860 afișări

ROMÂNIA

Vremea se menţine şi azi foarte caldă, caniculară în Câmpia Română şi Dobrogea, unde şi disconfortul termic va fi accentuat. În a doua parte a zilei, mai întâi în nord , centru şi la munte se vor înregistra furtuni puternice. Va cădea şi grindină iar cantităţile de apă vor fi însemnate. Maximele se vor încadra între 28 şi 35 de grade Celsius.

La noapte ploile vor cuprinde partea de sud-est a ţării. Acestea vor fi însoţite de tunete şi fulgere, iar vântul va sufla cu putere. În restul ţării, cerul va fi variabil, mai mult noros, şi sunt posibile ploi isolate. Minimele termice se vor încadra între 12 şi 23 de grade Celsius.

BUCUREŞTI

Şi azi vremea se va păstra călduroasă în Capitală, dar după amiaza şi la noapte se vor înregistra averse torenţiale, descărcări electrice şi vânt cu intensificări. Maxima zilei va fi de 35 de grade iar minima de 19. În următoarele zile temperaturile mai scad până la 30 de grade, dar apar şi aversele torenţiale mai ales după-amiaza şi seara.

LITORAL

Pe litoral temperaturile se menţin ridicate şi azi, cu maxime de până la 32 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. La noapte cerul devine noros şi sunt posibil ploi în averse. Minima va fi de 20 de grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici