Video Meteo #azi 4 iulie: Furtuni puternice în sud, sud-est şi la munte şi temperaturi de până la 33 de grade. De mâine, revine canicula în sud, iar în week-end va fi foarte cald în toata ţara

Vremea devine mai răcoroasă azi, cu temperaturi normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, dar după-amiaza devine noros şi va ploua în sud şi sud-est dar şi în zonele montane.

772 afișări

ROMÂNIA

Cantităţile de apă pot fi însemnate şi sunt posibile şi căderi de grindină. Maximele se vor încadra între 25 în Moldova şi Transilvania şi 33 de grade Celsius în Oltenia.

La noapte, cerul va fi mai mult senin în partea de vest a ţării, şi variabil în rest. În estul ţării şi pe litoral sunt prognozate ploi în averse cu tunete şi fulgere. Minimele vor fi cuprinse între 9 şi 22 de grade Celsius.

BUCUREŞTI

În Capitală ziua începe cu cer noros şi ploi în averse de scurtă durată. Vântul va sufla cu intensificări şi se vor înregistra şi descărcări electrice. Averse mai sunt posibile şi la noapte. Maxima zilei va fi de 30 de grade, iar minima de 17. Mâine cerul va fi noros mai ales după-amiaza când sunt prognozate averse cu tunete şi fulgere. Sâmbătă vremea redevine călduroasă, cu maxime de 34 de grade şi cer mai mult senin.

LITORAL

La malul mării temperaturile vor scădea azi până la 25 de grade Celsius, iar cerul va fi variabil în prima parte a zilei. După-amiază sunt aşteptate averse cu tunete şi fulgere. La noapte cerul va fi mai mult noros şi doar izolat este posibil să plouă. Minima termică va fi de 18 de grade.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

De mâine, temperaturile vor creşte din nou iar vremea redevine călduroasă în zonele de câmpie. Cerul va fi noros în sud şi la munte unde, local, vor fi averse şi vijelii. Maximele vor atinge 33 de grade în sudul Olteniei. Prima zi de week-end va aduce vreme foarte caldă la nivelul întregii ţări şi ploi doar în nord-vest. Temperaturile diurne vor fi cuprinse între 28 şi 34 de grade iar cele nocturne între 8 şi 23 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici