Video Pastila de lectură: Alina Ceuşan, viitoare mămică, recomandă ”Curajul de a fi vulnerabil”

  • Bloggeriţa Alina Ceuşan recomandă ”Curajul de a fi vulnerabil” pentru Pastila de lectură
  • Alina Ceuşan tocmai a anunţat că este însărcinată
  • Curajul de a fi vulnerabil”, de Brene Brown a apărut în română la editura Curtea Veche
888 afișări

Vloggeriţa Alina Ceuşan tocmai a anunţat că este însărcinată. Ea recomandă ”Curajul de a fi vulnerabil” pentru Pastila de lectură.

Curajul de a fi vulnerabil”, de Brene Brown a apărut în română la editura Curtea Veche

„Bună sunt Alina Ceuşan şi astăzi voi face recomandarea pentru Pastila de lectură

O să încep cu «Curajul de a fi vulnerabil». Pe Brene Brown am descoperit-o pe Netflix, într-un TedTalk. Mi-a plăcut foarte mult de ea şi am vrut să-i citesc cărţile. Am început cu aceasta, care vorbeşte despre curaj şi vulnerabilitate şi despre cum ele merg mână în mână. Ştiu că majoritatea dintre noi nu am fost educaţi în acest fel. 

Cartea asta tocmai despre asta vorbeşte, despre cum lucrurile astea sunt foarte strâns legate şi cum se influenţează practic una pe alta. Îmi place că vine cu nişte exemple foarte uşor de înţeles. Ţi-e foarte uşor să te gândeşti ce nu fac bine. Este number 1 Best Seller New York Times. Se citeşte foarte uşor. Vorbeşte despre foarte multe lucruri începând de la copilărie şi până la maturitate şi cum ar trebui să abordăm anumite situaţii pentru a avea rezultate pozitive.”

Alina Ceuşan este una cele mai cunoscute bloggeriţe din Romania. Ea a devenit cunoscuta prin munca perseverentă si constanţa de a crea conţinut. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici