Protest restrâns în faţa filialei din Paris a agenţiei Standard&Poor's

Un grup mic de protestatari a mers, vineri seară, la filiala din Paris a agenţiei de evaluare financiară Standard&Poor's (S&P), pentru a protesta faţă de iminentul anunţ al retrogradării mai multor ţări europene, între care şi Franţa, informează Wall Street Journal, în ediţia online.

222 afișări
Imaginea articolului Protest restrâns în faţa filialei din Paris a agenţiei Standard&Poor's

Protest restrâns în faţa filialei din Paris a agenţiei Standard&Poor's (Imagine: Medifax Foto/AFP)

"Nu suntem oi! Rezistenţă! Rezistenţă!", au scandat protestatarii, având pancarte pe care scria "AAA".

Manifestaţia a fost organizată la apelul politicianului de stânga Jean-Luc Mélenchon, care a denunţat sistemul capitalist.

"Ne-am săturat şi opunem rezistenţă. A venit vremea ca lumea financiară să primească o lecţie", a declarat Pierre Bray.

Agenţia de evaluare financiară Standard&Poor's (S&P) va anunţa vineri retrogradarea mai multor ţări europene, între care şi Franţa, au declarat surse apropiate situaţiei, însă printre ţările vizate nu se află Germania, Olanda, Luxemburg şi Belgia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici