Bashar al-Assad: Atacul Statelor Unite asupra Siriei este "necugetat şi iresponsabil"

Atacul efectuat de Administraţia Donald Trump asupra unei baze militare siriene reflectă un comportament "necugetat şi iresponsabil", anunţă Biroul preşedintelui Siriei, Bashar al-Assad.

3312 afișări
Imaginea articolului Bashar al-Assad: Atacul Statelor Unite asupra Siriei este "necugetat şi iresponsabil"

Bashar al-Assad: Atacul Statelor Unite asupra Siriei este "necugetat şi iresponsabil" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

"Atacul Statelor Unite reflectă un comportament necugetat şi iresponsabil" al Administraţiei Donald Trump, a transmis vineri Preşedinţia Siriei, potrivit site-ului agenţiei Associated Press.

Statele Unite pregătiseră cu mult înainte bombardamentul cu rachete asupra bazei armatei siriene, iar atacul chimic a fost folosit ca pretext, a acuzat Ministerul rus de Externe.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici