Video Donald Trump, la volanul unui Rolls Royce, în timp ce ascultă muzică. Preşedintele SUA este fan al artistei Taylor Swift

Un videoclip înregistrat în 2014 de Melania Trump şi publicat pe pagina sa personală de Facebook face acum înconjurul internetului, după ce în filmare se poate auzi în fundal melodia ”Blank Space”, interpretată de artista pop Taylor Swift.

953 afișări

În videoclipul de pe reţeaua de socializare poate fi observat preşedintele Statelor unite în spatele volanului în timp ce ascultă, în linişte, Taylor Swift.

Pe locul pasagerului stă Barron, fiul său, în vârstă de 8 ani la acea vreme, iar pe bancheta din spate este Melania care a filmat toată scena.

Axios ”a săpat” după videoclip, care a fost publicat pe Facebook, în decembrie 2014.

Când l-a publicat, Melania a scris: ”Noapte frumoasă cu băieţii mei DJT (Donald John Trump - n.r.) şi BWT (Barron William Trump - n.r.)”.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici