Video Imagini inedite. Un şofer conduce printr-o pădure în flăcări FOTO VIDEO

  • Un şofer şi pasagerul din dreapta au avut parte de cursa vieţii lor, pe o şosea ce străbate o pădure mistuită de flăcări.
  • Pe filmare se observă cât de extins şi puternic este incendiul.
  • Mai multe oraşe din Turcia sunt afectate de incendii puternice.
3497 afișări
Situaţia durează de câteva zile, şase regiuni fiind afectate.  Focul s-a extins până la zonele turistice din Antalya, Marmaris şi Side. 
 
Şi parcurile dar, dar şi terenurile de lângă oraşe şi plaje renumite ard.
 
Zeci de elicoptere şi sute de pompieri sunt la faţa locului şi încearcă să stingă incendiile. 
 
Momentan, autorităţile locale anunţă decesul a patru oameni. Alte 200 de persoane au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale. 
 
Imaginile din satelit arată amploarea incendiilor de vegetaţie din Turcia. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici