Video Intenţie controversată a lui Donald Trump. ”Dacă ar fi alegeri mâine, Trump cel mai probabil va pierde”

  • Criticat, Donald Trump vrea să renunţe la conferinţele de presă despre coronavirus.
  • Decizia vine după o declaraţie controvesată legată de injecţiile cu dezinfectant pentru combaterea coronavirusului.
  • Liderul de la Casa Albă îi acuză pe jurnalişti că interpretează cu rea credinţă tot ce spune.
687 afișări

Supărat pe jurnalişti, Donald Trump vrea să renunţe la conferinţele de presă prin care îi ţine la curent pe americani despre evoluţia epidemiei de coronavirus. Acuză presa că, în timp ce apariţiile sale aduc audienţe uriaşe, dă dovadă de rea credinţă şi interpretează în mod fals declaraţiile sale.  Supărarea lui Donald Trump vine după ce a fost criticat de medici şi opinia publică pentru că a sugerat injecţii cu dezinfectant pentru combaterea coronavirusului.

Donald Trump, preşedintele SUA: ”Eram sarcastic, era o întrebare sarcastică adresată reporterior din sală, despre dezinfectant în corp. Dar ucide (virusul, n.r.) şi îl ucide pe mâini, şi asta ar fae lucurile mult mai bune. Am făcut asta ca o întrebare sarcastică pusă reporterilor.”

A doua zi după episodul cu dezinfectantul, Donald Trump a părăsit furtunos o conferinţă de presă, după numai 21 de minute, desi, în ultima lună şi jumătate petrecea şi o oră şi jumătate alături de jurnalişti, iar sămbătă nu a participat deloc.

Nu este exclus ca decizia preşedintelui american de a renunţa la aceste apariţii publice să fie una electorală. În Statele Unite sunt alegeri prezidenţiale în noiembrie şi numeroşi analişti sunt de părere că aceste conferinţe nu îl ajută deloc să câştige electorat, din contra.

David Baker, Centrul de Studii Prezidenţiale şi ale Congresului: ”Dacă ar fi alegeri mâine, Trump cel mai probabil va pierde. Cred că cel mai bun lucru pe care l-ar putea face este să se oprească din a ieşi zilnic la TV. Cred că aceste confrinţe de presă nu îl ajută, cred că îi fac mai mult rău.”

Nici mesajele pe Twitter nu îi fac prea mult bine liderului de la Casa Albă. El este ironizat mai nou pentur că a confundat Premiul Nobel cu Premiul Pulitzer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici