O nouă serie de acuzaţii de abuz sexual ameninţă campania electorală a lui Trump / Echipa de campanie respinge acuzaţiile

Tot mai multe femei îl acuză pe Donald Trump, candidatul Partidului Republican la preşedinţia SUA, de abuz sexual , la scurt timp după apariţia unei înregistrări audio care îl surprinde făcând comentarii obscene despre femei, iar acestea periclitează campania sa electorală, informează The Guardian.

3187 afișări
Imaginea articolului O nouă serie de acuzaţii de abuz sexual ameninţă campania electorală a lui Trump / Echipa de campanie respinge acuzaţiile

O nouă serie de acuzaţii de abuz sexual ameninţă campania electorală a lui Donald Trump (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Din momentul în care a fost difuzată înregistrarea audio în care Trump face comentarii cu caracter sexual explicit despre femei, alte câteva femei l-au acuzat public pe acesta de abuz sexual.

Printre acestea se numără: două participante la un concurs de frumuseţe din SUA, care pretind că Trump ar fi intrat în mod intenţionat peste acestea în cabina de schimb, două alte femei care îl acuză de atingeri nepotrivite fără încuviinţare, o femeie îl acuză că ar fi pipăit-o în cadrul unui eveniment de campanie electorală care a avut loc în statul Florida, un reporter al revistei People declară că acesta ar fi fost abuziv faţă de ea înainte de un interviu programat în anul 2005, precum şi o fetiţă de zece ani ce pare să fie sexualizată de Trump în cadrul unei înregistrări.

O înregistrare video din anul 2005 îl surprinde pe Donald Trump, la acea vreme moderator al unei emisiuni tv, vorbind explicit despre atingerea femeilor.

Donald Trump, candidatul republican la funcţia de preşedinte al SUA, a prezentat scuze după apariţia unei înregistrări care îl surprinde făcând comentarii obscene despre femei.

Echipa de coordonare a campaniei electorale a lui Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia SUA, respinge în cadrul unei declaraţii acuzaţiile de abuz sexual atribuite acestuia, caracterizându-le drept ”o simplă născocire”, informează presa americană.

Donald Trump ameninţă că va da în judecată ziarul New York Times, în urma publicării unui articol în care acesta este acuzat că ar fi abuzat sexual două femei.

O declaraţie din partea membrilor echipei de campanie prezidenţială ai Partidului Republican caracterizează drept o născocire acuzaţiile atribuite lui Trump.

Aceştia au acuzat, de asemenea, publicaţia americană de calomnie la adresa candidatului republican la preşedinţia SUA.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici