Video O rachetă a lovit clădirea administraţiei regionale din oraşul portuar Nikolaiev

361 afișări

O rachetă rusească a lovit marţi clădirea administraţiei regionale din oraşul portuar Nikolaiev din sudul Ucrainei, prinzând 11 persoane sub dărâmături, a declarat guvernatorul local Vitaliy Kim.

Imaginile arată o gaură mare în partea laterală a clădirii.

Martori citaţi de Reuters au spus că au văzut ambulanţe şi maşini de pompieri care se îndreptau încolo, iar zona a fost izolată de autorităţile ucrainene.

„Au distrus jumătate din clădire, au intrat în biroul meu. Cei mai mulţi oameni au scăpat în mod miraculos, opt civili se află acum sub dărâmături şi sperăm că vor fi scoşi", a spus Kim.

Forţele ruseşti au atacat porturile sudice ale Ucrainei, inclusiv Herson, Odesa, Nikolaiev şi Mariupol, în încercarea de a izola Ucraina de Marea Neagră şi de a stabili un coridor terestru dinspre Rusia spre Crimeea, peninsula pe care Rusia a confiscat-o în 2014.

Rusia numeşte acţiunile sale din Ucraina o „operaţiune militară specială" pentru a dezarma ţara vecină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici