Video Incendiu devastator la vechea bursă din Copenhaga

  • Clădirea emblematică, datând din 1625, cuprinsă de un incendiu masiv, în timp ce turnul său caracteristic se prăbuşeşte.
  • Eforturile de stingere a incendiului împiedicate de schelele exterioare, iar temerile se adâncesc în legătură cu extinderea focului.
  • Îngrijorare în comunitatea locală pe măsură ce se investighează cauza incendiului şi se pun în aplicare măsuri de siguranţă suplimentare.
733 afișări

În cursul acestei dimineţi, Copenhaga a fost zguduită de un incendiu devastator la unul dintre cele mai vechi puncte de reper ale sale, vechea bursă, datând din 1625, relatează The Mirror.

Imagini şocante au circulat pe reţelele de socializare, arătând un fum gros cuprinzând clădirea istorică, cu flăcările mistuitoare a turnului său iconic în formă de coadă de dragon.

Brigada de pompieri a sosit la locul incidentului, dar schelele care acopereau exteriorul clădirii le-au împiedicat eforturile. Martorii au descris incendiul ca fiind fără precedent în amploare, cu temeri că ar putea să se extindă şi mai mult.

În ciuda renovărilor în curs, Bursa a fost un supravieţuitor rezistent, reuşind cu greu să scape de daunele provocate de incendii în incidente anterioare.

Designul unic al clădirii, cu turnul său legendar în formă de coadă de dragon, a simbolizat istoric protecţia împotriva incendiilor şi a atacurilor inamice. Autorităţile îndeamnă la precauţie în zonă, deoarece închideri de drumuri şi evacuări ar putea fi necesare.

Pe măsură ce Copenhaga plânge pierderea unuia dintre comorile sale arhitecturale, investigaţiile asupra cauzei incendiului sunt în curs, evidenţiind echilibrul fragil dintre păstrarea istoriei şi asigurarea siguranţei în patrimoniul arhitectural al oraşului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici