Video Salvare miraculoasă: Pasageri şi trecători au scos un bărbat de sub roţile unui autobuz - VIDEO

Un bărbat care fusese prins sub roţile unui autobuz a fost salvat în mod miraculos de către pasageri şi de către trecători, în oraşul chinez Zhengzhou.

513 afișări

Chang Suibin a fost salvat în mai puţin de trei minute, cu ajutorul pasagerilor din autobuz şi al trecătorilor care au văzut nefericita întâmplare şi au intervenit imediat, relatează dailymail.co.uk.

El a fost transportat la un spital din apropiere, având o fractură pelviană, şi în prezent primeşte tratament.

"Sincere mulţumiri tuturor, prietenilor, oamenilor buni din Zhengzhou.... oameni buni pot fi găsiţi peste tot în societatea noastră", a declarat Chang Suibin după ce a fost salvat.

Ofiţerul de poliţie Tang Xiaoqi a fost primul care i-a alertat pe cei din jur că un om se află în dificultate, prins sub roţile unui autobuz..

"Oamenii din apropiere, pasagerii din autobuz şi pietonii care aşteptau la semafor au venit cu toţii pentru a ridica autobuzul. Nu am reuşit la început, dar apoi mai mulţi oameni s-au alăturat - unii ridicând autobuzul, iar ceilalţi trăgând victima - şi în cele din urmă l-am scos de sub roţi", a declarat ofiţerul de poliţie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici