Video Trump, ironizat pe Twitter după ce s-a lăudat cu câte teste face SUA. „Căpitanul de pe Titanic ar spune: dar uite câte iceberg-uri nu am lovit”

  • Americanii sunt nemulţumiţi de numărul de teste pentru coronavirus se fac.
  • SUA au făcut până acum peste 5,6 milioane de teste, dar pentru redeschiderea economiei în condiţii de siguranţă ar trebui să facă 3 milioane de teste pe săptămână
  • SUA au raportat până acum peste un milion de cazuri de coronavirus, cele mai multe din lume, şi aproape 60.000 de morţi.
607 afișări

SUA au făcut până acum peste 5,6 milioane de teste, dar pentru redeschiderea economiei în condiţii de siguranţă ar trebui să facă 3 milioane de teste pe săptămână.

Americanii nu sunt mulţumiţi de câte teste pentru coronavirus face ţara şi îl critică pe Donald Trump, ori de câte ori laudă sistemul de testare. Liderul de la Casa Albă a scris pe Twitter că Statele Unite au cel mai mare număr de cazuri confirmate, peste un milion, pentru că au făcut cele mai multe teste.

Explicaţia sa a fost primită cu ironii de americani, unul dintre ei i-a răspuns lui Donald Trump că e ca şi cum “căpitanul de pe Titanic ar spune: dar uite câte iceberg-uri nu am lovit”, referindu-se la faptul că numărul de bolnavi putea fi mult mai mic, dacă administraţia Trump ar fi luat măsuri mai din timp.

Statele Unite au făcut până acum cele mai multe teste din lume, peste 5,6 milioane, însă, raportat la întreaga populaţie, sunt pe locul doi după Italia. Iar pentru a redeschide în condiţii sigure economia, insuficient, spun specialiştii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici