Video VIDEO O înregistrare video, difuzată acum de presa germană, surprinde momentul în care camionul este condus cu viteză către Târgul de Crăciun din Berlin

O cameră de luat vederi a surprins momentul în care TIR-ul condus de un terorist a intrat cu viteză în Târgul de Crăciun de la Berlin, pe 19 decembrie, un atentat revendicat de reţeaua Stat Islamic soldat cu 12 morţi şi zeci de răniţi, relatează ediţia germană a agenţiei Reuters şi revista Bild.

5163 afișări

Imaginile au fost filmate de camera de luat vederi instalată pe un taxi.

Înregistrarea video surprinde TIR-ul care intră cu viteză mare în Târgul de Crăciun din zona Breitscheidplatz, în vestul capitalei Germaniei. Numeroşi oameni încep să fugă imediat după atac.

Atentatul, atribuit teroristului tunisian Anis Amri şi revendicat de reţeaua sunnită Stat Islamic, s-a soldat cu 12 morţi şi 49 de răniţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici