Video Marilyn şi JFK - o poveste de dragoste in văzul tuturor: ”Happy Birthday, Mr. President”, cea mai cunoscută variantă a urării ”La Mulţi Ani!”

  • Marilyn Monroe a cântat ”Happy Birthday, Mr. President” pe 19 mai 1962
  • Evenimentul a înregistrat una dintre ultimele apariţii în public ale actriţei
  • Cântecul a alimentat şi obsesiile legate de relaţia dintre actriţă şi preşedinte
2427 afișări

Ştii că pe 19 mai e data la care s-a filmat cel mai cunoscută variantă a urării La Mulţi Ani? Actriţa Marilyn Monroe a fost vedeta aniversării preşedintelui John F. Kennedy. În 1962 ziua preşedintelui american era marcată în cadrul unei gale de strângeri de fonduri a partidului Democrat cu toate că mai erau 10 zile până la aniversarea acestuia.

Evenimentul a rămas în memoria publicului şi pentru că a fost una dintre ultimele apariţii în public ale actriţei, care îşi pierdea viaţa numai trei luni mai târziu, pe 4 august. Rochia purtată de Marilyn cu această ocazie a fost vândută la o licitaţie în 2016 pentru 4,8 milioane de dolari.

Şi mai mare succes au avut zvonurile legate de relaţia dintre actriţă şi preşedinte. Şi chiar dintre Monroe şi fratele preşedintelui, Robert. De-a lungul timpului, fotografiile care i-au surprins împreună au fost întoarse pe toate feţele şi chiar falsificate pentru a inventa dovezi legate de relaţie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici