"Băiatul rău" sau "Domnul Potrivit"? Ce fel de bărbaţi preferă femeile şi cum le influenţează hormonii deciziile

Multe femei au o imagine clară a bărbatului cu care vor să se căsătorească şi să-şi întemeieze o familie. Dar viziunea lor asupra "Domnului Potrivit", a bărbatului cu care îşi doresc să aibă copii, este afectată de anumite perioade.

3253 afișări
Imaginea articolului "Băiatul rău" sau "Domnul Potrivit"? Ce fel de bărbaţi preferă femeile şi cum le influenţează hormonii deciziile

"Băiatul rău" sau "Domnul Potrivit"? Ce fel de bărbaţi preferă femeile şi cum le influenţează hormonii deciziile (Foto: Shutterstock)

Atunci când femeile sunt în cea mai bună perioadă de a concepe un copil, imaginea lor despre partenerul ideal este profund schimbată. În mod normal, nu ar privi cu interes un "băiat rău", dar atunci femeia crede că e cel mai bun partener şi va deveni un tată bun pentru copiii ei. Cu alte cuvinte, "Băiatul Rău" devine rapid "Domnul Potrivit", informează Daily Mail.

Cercetătorul Kristina Durante a explicat modul în care gândesc femeile. "Deşi femeile nu realizează asta, hormonii asociaţi cu fertilitatea le fac să se gândeasă la băieţi sexy şi răi. În loc să îi vadă ca pe nişte parteneri pe care nu se pot baza, aceste femei consideră că vor deveni soţi devotaţi şi buni părinţi", a explicat ea.

Doctorul a creat profile online a două tipuri de bărbaţi fictivi, un schior carismatic şi un contabil de succes, dar care arăta obişnuit. Apoi, ea a întrebat femei tinere care dintre bărbaţi li se pare că poate fi un tată bun.

Femeile au făcut testul de două ori, când hormonii de fertilitate se aflau la cel mai înalt nivel şi când aceştia aveau cea mai mică rată.

Părerea lor despre contabil nu s-a schimbat, dar schiorul a crescut în ochii lor atunci când erau fertile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici