Ciocolata şi berea sunt vedetele Belgiei. Au fost ridicate la rang de produse esenţiale

  • Belgia a clasat ciocolata şi berea drept produsele lor esenţiale
  • Bomboanele belgiene generează vânzări de aproximativ 12 miliarde de dolari pe an
  • Berea este al doilea cel mai consumat produs din Belgia
572 afișări
Imaginea articolului Ciocolata şi berea sunt vedetele Belgiei. Au fost ridicate la rang de produse esenţiale

Sursa foto: profimedia

Te-ai gândit cum ar arăta o sărbătoare fără ciocolată? Ştii deja că ciocolata atât de fină cum este cea produsă în Belgia, nu prea mai găseşti.

 Pe lângă mândria de a produce o ciocolată atât de apreciată, producţia şi implicit vânzarea acestui produs contribuie substanţial la economia ţării. Autorităţile belgiene au permis ca magazinele sau buticurile în care se vinde ciocolata să rămână deschise înfruntând situaţia actuală.

Ignace van Doorselaere, CEO Neuhaus Chocolate: Ciocolata este o parte a culturii acestei ţări. Face parte din viaţa de zi cu zi precum bereau sau vinul pentru Franţa, este un produs care le aduce oamenilor bucurie.

Îţi spun şi că pe lângă multitudinea de sortimente de ciocolată, belgienii se laudă şi cu o gamă largă de feluri de bere. În perioada lockdown-ului pub-urile şi barurile au rămas închise luni la rând însă Beer Mania, primul magazin online exclusiv de bere, a devenit o veritabilă instituţie în Belgia.

Michael Eftekhari, fondator Beer Mania: Magazinul meu online mi-a salvat viaţa. Oamenii au început să facă cumpărături pe Internet. Am livrat astfel bere în multe ţări, distribuitorii au dus berea din uşă-n uşă la Bruxelles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici