CONTROVERSA CONTINUĂ: Coperta din revista "Time", parodiată de un star american - FOTO

Este coperta care a creat controverse în întreaga lume, fiind comentată îndelung de politicieni, istorici, celebrităţi şi oameni simpli. În consecinţă, nu este o surpriză că imaginea din revista Time în care apare o femeie ce îşi alăptează copilul de patru ani a devenit subiect de parodie.

431 afișări
Imaginea articolului CONTROVERSA CONTINUĂ: Coperta din revista "Time", parodiată de un star american - FOTO

CONTROVERSA CONTINUĂ: Coperta din Time, parodiată de un star american

Un cunoscut actor american, Jason Biggs, celebru pentru rolurile din seria "Plăcinta Americană"/"American Pie", s-a gândit să parodieze coperta din Time, postându-şi "creaţia" pe contul său de Twitter, scrie Daily Mail.

În fotografie, Biggs apare în genunchi pe un scaun şi cu sânul soţiei sale în gură, în timp ce consoarta lui Biggs pozează la fel ca mama băiatului, Jamie Lynne Grumet.

Actorul Jason Biggs a postat fotografia pe Twitter cu titlul "Eşti soţie îndeajuns?", cu trimitere la titlul coperţii din Time: "Eşti mamă îndeajuns?".

Pe coperta numărului din mai al publicaţiei americane, Jamie Lynne Grumet apare stând în picioare, la fel ca şi fiul său care se foloseşte şi de un scaun, când îl alăptează pe acesta.

Lynne Grumet are 26 de ani şi susţine cauza "ataşarea părintească". Printre altele, "ataşare părintească" include alăptatul până la o vârstă mult mai mare decât cea recomandată de experţi, adică şase luni-un an. De asemenea, cauza susţine dreptul părinţilor de a dormi cu copiii în acelaşi pat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici