Video Cum reacţionează Barack Obama la mesaje răutăcioase despre el - VIDEO

Preşedintele SUA, Barack Obama, a fost invitat în emisiunea ”Jimmy Kimmel Live!” şi a răspuns mesajelor răutăcioase la adresa sa postate pe Twitter de utilizatorii reţelei de socializare.

1394 afișări

Barack Obama a fost invitatul unei ediţii speciale a emisiunii ”Jimmy Kimmel Live! Mean Tweets”, în care vedetele sunt puse în faţa unor afirmaţii răutăcioase despre ele făcute de utilizatorii reţelei Twitter, informează Boston Herald.

Preşedintele SUA a citit câteva afirmaţii răutăcioase despre el, cum ar fi: ”Părul lui Obama pare mai alb zilele astea. Nu îmi imaginez de ce, pentru că nu pare deloc îngrijorat de ceea ce se întâmplă” ; ”Cum faci ochii lui Obama să se lumineze? Îi aprinzi o lanternă în ureche”. Preşedintele s-a amuzat la această ultimă afirmaţie.

Liderul SUA a fost chiar de acord cu câteva sugestii date de utilizatorii Twitter, dar a şi răspuns la unele afirmaţii.

Atunci când un utilizator Twitter a scris un mesaj despre jeanşii purtaţi de preşedinte, Jimmy Kimmel şi-a făcut apariţia alături de acesta îmbrăcat într-o pereche de pantaloni similari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici