Video SCENĂ grotescă: Un şef din Consiliul Judeţean Dolj, acuzat că i-a împins mâncarea în faţă unei angajate/ Incidentul, filmat de o cameră de supraveghere

O angajată a unei societăţi din subordinea Consiliului Judeţean (CJ) Dolj îl acuză pe şeful său că i-a împins mâncare în faţă, la birou. Incidentul filmat de o cameră video a instituţiei a fost făcut public de Sindicatul Forţa Legii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

16059 afișări

Incidentul a avut loc la Craiova, la Societatea Lucrări Drumuri şi Poduri Judeţene, instituţie în subordonată Consiliului Judeţean Dolj, şi a fost înregistrat de camera video montată în birou.

Pe filmare se vede cum femeia lua o gustare la birou, când, dintr-o dată, colegul de birou se ridică, îi împinge mâncarea în faţă şi apoi iese din birou, fără explicaţii.

Potrivit Sindicatului Forţa Legii, agresorul este chiar şeful femeii, Valentin Trică, şeful Serviciului marketing, arhivă şi pază al instituţiei.

A doua zi după incident, angajata a suferit un accident vascular la un ochi.

Nici reprezentanţii societăţii şi nici cei ai CJ Dolj nu au putut fi contactaţi de corespondentul MEDIAFAX pentru un punct de vedere referitor la incident.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici