Tim Robbins, la 54 de ani. Starul de la Hollywood are o nouă iubită - FOTO

Actorul Tim Robbins, în vârstă de 54 de ani, are o nouă iubită, el fiind surprins plimbându-se de mână cu noua sa cucerire, mult mai tânără decât el.

1682 afișări
Imaginea articolului Tim Robbins, la 54 de ani. Starul de la Hollywood are o nouă iubită - FOTO

Tim Robbins (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tim Robbins şi misterioasa lui cucerire au părut foarte zâmbitori în timp ce se plimbau pe străzile oraşului Los Angeles, relatează dailymail.co.uk.

Tim Robbins a încheiat o relaţie de lungă durată cu actriţa Susan Sarandon în decembrie 2009. Cei doi nu erau căsătoriţi, însă au împreună doi fii. Timp de peste 20 de ani, ei au alcătuit unul dintre cele mai durabile cupluri din industria de divertisment de la Hollywood, fiind cunoscuţi atât pentru rolurile din filme, cât şi pentru activismul lor social şi politic.

După despărţirea de Tim Robbins, Susan Sarandon s-a implicat într-o relaţie cu partenerul ei de afaceri, Jonathan Bricklin, mai mic cu 31 de ani decât ea.

Tim Robbins a obţinut un Premiu Oscar, în anul 2004, pentru cel mai bun actor într-un rol secundar. Oscarul i-a fost acordat pentru interpretarea lui Dave Boyle în filmul "Misterele Fluviului" (Mystic River).

Tim Robbins a mai apărut în filme de succes, precum "Top Gun" (1986), "Bull Durham" (1988), "IQ" (1994), "Culoarul morţii" (Dead Man Walking, 1995), "Ce-am avut şi ce-am pierdut" (Nothing to Lose, 1997).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici