Video Un antrenor de fitness din Cluj face antrenamente online cu 500 de oameni

  • Antrenorul din Cluj a reuşit să motiveze 500 de oameni să facă sport acasă în vreme de coronavirus
  • Programul de fitness acasă costă doar 50 de lei şi include antrenamente zilnice
  • După ce criza i-a închis cele opt sali de sport, instructorul s-a mutat în online
582 afișări

Dacă ai ambiţia să faci sport acasă, de bunăvoie, meriţi nişte aplauze. Dacă în schimb nu găseşti motivaţie, uite o idee. Un instructor de fitness din Cluj îşi antreneaza clientii online. 

Criza i-a inchis toate cele opt sali de sport, asa ca Vlad s-a mutat in online. A facut un program pe care l-a vandut cu 50 de lei la peste 500 de oameni. In acest mod isi tine afacerea pe linia de plutire.

“In momentul in care s-au inscris la challenge, au antrenamente zilnice de la ora 18 si 19 seara si apoi primesc si un plan de nutritie personalizat pe numar de calorii, varsta, greutate. //Iincercam prin acest online sa ne pastram salariile, sa lucreze fetele de acasa, am mai inchiriat accesorii fitness. In structura asta incercam sa ne mentinem pe zero, sa ne mentinem staff-ul si sa fim pe linia de plutire in aceasta perioada.”, a declarat Vlad Ronea manager Sali de fitness si antrenor

Alina a cumparat un abonament si este extrem de multumita. 

“Chiar aveam zile in care ma trezeam si ziceam ca nu imi vine sa cred ca iarasi stau in casa toata ziua si dupa ce faceam antrenamentul ma intrebam de ce nu l-am facut mai repede pentru ca altfel ma simteam dupa, ma simteam mai bine si aveam alt chef de viata. Ma suna prietenii si ma intreaba ce faci? Raspunsul e acelasi, acasa.”, a declarat Alina Tonca.

La urmatorul program de fitness Vlad are in plan sa lucreze cu peste 700 de clienti. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici